Nieuwsbrief 1 september 2015

En...actie!

De vakantie is achter de rug en ik ben al weer zo’n drie weken stevig aan het werk. Er is deze maand heel veel te doen, dus ik kan alleen nog maar in de late avonduren, of tijdens een lange autorit over Neerlands vlakke wegen mijmeren en dromen over de walvissen, haaien en zeeleeuwen, kolibrietjes, leguanen en apen die ik tijdens mijn, echt onvergetelijke en fantastische, vakantie tegen ben gekomen.

Lees verder

 

 

Subsidieregeling Professionalisering Cultuuronderwijs PO

Schoolbesturen met de ambitie om cultuuronderwijs een stevige plaats in het schoolcurriculum te geven kunnen subsidie aanvragen bij het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Lees verder

 

 

Bestuurlijke samenwerkingsconstructies

De autonomie van schoolbesturen is een belangrijk uitgangspunt in de onderwijswetgeving. Tegelijkertijd hebben de besturen een aantal verantwoordelijkheden en verplichtingen op grond van de sectorwetten. De wetgeving bepaalt het speelveld waarbinnen schoolbesturen hun verantwoordelijkheden kunnen en moeten waarmaken. Ondertussen is het onderwijslandschap in verandering. 

Lees meer

 

 

Nieuwe functie ambassadeur Nicole Hanegraaf

Nicole Hanegraaf, voormalig locatiedirecteur van Kindcentrum De Ontdekking, is sinds 2013 ambassadeur van {Breed}. Het Kindcentrum is een samenwerking tussen Delta-onderwijs (basisonderwijs), Delta-voorschool (voorschool / peuterspeelzaal) en Stichting Kinderopvang Oosterhout en biedt aan kinderen van 0 tot 13 jaar onderwijs, kinderopvang, opvoeding en ontwikkeling.

Lees het artikel


Conferentie Kind van Nature

De winst van Groen Groen is booming. De Groene kinderopvang is niet meer weg te denken. De vergroening is terug te vinden in werkplannen, beleidsplannen, visies en missies en sommige kinderopvangorganisaties ontlenen zelfs hun bestaansrecht aan de groene profilering.

Lees meer

 

 

Training Doorgaande lijn in beeld

Wilt u de doorgaande lijn voor kinderen van 0-6 jaar vorm geven of verbeteren? De training ‘Doorgaande lijn in beeld’ kan u daarbij helpen.

Klik hier voor meer informatie


Symposium Kindcentra 2020 - Een realistisch perspectief

Op vrijdag 9 oktober organiseert Kindcentra 2020 in Den Haag van 10.00 – 13.00 uur het symposium Een realistisch perspectief. Hier worden al uw vragen over Kindcentra beantwoord.

Lees meer

 

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

javhide.com sexsut.com