Nieuwsbrief 15 september 2015

Wij, de brede school!

Bijna zeven jaar Landelijk Steunpunt Brede Scholen ligt achter ons. Wat begon als een driejarig project, waarvoor ik aangetrokken werd als projectleider, mocht nog ruim drie jaar langer doorgaan. Maar per 1 oktober a.s. is het klaar. De subsidie van beide ministeries stopt, is vlak voor de zomervakantie definitief besloten. Onze opdracht, de brede schoolontwikkeling praktisch en oplossingsgericht ondersteunen, aanjagen en inspireren heeft mogelijk ook bijgedragen aan uw brede school of IKC en een nieuwe fase is aangebroken.

Lees verder

 

 

30 september, een Bredeschooldag om nooit meer te vergeten!

{Breed} heeft zich de afgelopen 7 jaar met hart en ziel gericht op de multidisciplinaire, brede samenwerking tussen onderwijs, kinderopvang en andere sectoren. Een schat aan ervaring, nu eenmalig gebundeld tot u gebracht tijdens het symposium: Lessons Learned.

Deelname
Er is een zeer beperkt aantal plaatsen, maar voor onze trouwe lezers hebben we een aantal wildcards beschikbaar (*). Indien u hiervoor in aanmerking wilt komen, klik dan hier!

(*) Toekenning op basis van beschikbaarheid. Indien de wildcards op zijn, plaatsen wij u op de wachtlijst; u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

 

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.
Afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

javhide.com sexsut.com