Door onderstaand formulier in te vullen, kunt u uw brede school op de kaart zetten! Na het versturen van dit formulier verschijnt uw school niet direct op de kaart. De redactie controleert eerst alle binnengekomen gegevens, waarna uw school op de kaart wordt gezet. U hoeft het formulier dus maar één keer in te vullen.

LET OP: Op dit moment is {Breed} haar database aan het updaten. Indien u hieraan mee wilt werken, vragen wij u het gehele formulier in te vullen. Alleen NAW-gegevens van uw school worden op de website geplaatst.

Heeft uw brede school meerdere onderwijslocaties? Vul voor elke school apart dit formulier in of stuur ons een e-mail met alle scholen in een excelbestand.

Uw school op de kaart?

uw school op de kaart
Verschijningsvorm
Aanhef contactpersoon
Wilt u aan het eind van het jaar meedoen aan de grote IKC / brede school enquête? *
Overige vragen (optioneel)
Besteedt uw school middelen/ budget aan vroegschoolse educatie?
Is uw school verbonden aan voorschoolse educatie / peuterspeelzaal?

Landelijke IKC dag

Investeren in kindvoorzieningen is noodzakelijk om de ontwikkeling van jonge kinderen te bevorderen. De vijfde Landelijke IKC-dag zal dan ook in het teken staan van het onderwerp ‘Hét IKC bestaat niet’. De inschrijving is geopend!

29 september 2017!