{Breed}

1332 AX Almere
E-mail: ditis@bredeschool.nl

Contactformulier

U kunt uw vragen of opmerkingen ook via een contactformulier naar ons toe sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Klik hier voor het formulier.

{Breed} is een initiatief van Job van Velsen en EtuConsult met als doel informatie en inspiratie op het gebied van brede scholen en kindcentra samen te brengen en te delen. EtuConsult ziet {Breed} als vorm van maatschappelijk ondernemen en deelt via {Breed} inspiratie en informatie, zo onafhankelijk mogelijk. {Breed} is niet bedoeld voor advies en ondersteuning. Daarvoor neemt u contact op met EtuConsult of andere marktpartijen. EtuConsult bekostigt vanuit haar missie dit initiatief.

{Breed} is altijd op zoek naar mee-denkers en mee-doeners vanuit de gedachte dat wie deelt feitelijk vermenigvuldigt. Samen komen we verder, wees welkom en neem contact op met Job.

Disclaimer

{Breed} heeft zijn uiterste best gedaan om bronnen en rechthebbenden van beeldmateriaal dat op deze website te zien is, te achterhalen.

Wanneer desondanks beeldmateriaal wordt getoond waarvan u (mede)rechthebbende bent en voor het gebruik waarvan u niet als bron of rechthebbende wordt genoemd, ofwel voor het gebruik waarvan u geen toestemming hebt verleend, kunt u dit hier aangeven.

Landelijke IKC dag

Investeren in kindvoorzieningen is noodzakelijk om de ontwikkeling van jonge kinderen te bevorderen. De vijfde Landelijke IKC-dag zal dan ook in het teken staan van het onderwerp ‘Hét IKC bestaat niet’. De inschrijving is geopend!

29 september 2017!