Nieuws over Brede Scholen

Regeerakkoord 'Vertrouwen in de toekomst'

13 oktober 2017

De fractievoorzitters Mark Rutte (VVD), Sybrand van Haersma Buma (CDA), Alexander Pechtold (D66) en Gert-Jan Segers (ChristenUnie) hebben op 10 oktober 2017 het regeerakkoord 'Vertrouwen in de toekomst' gepresenteerd.

Download hier het regeerakkoord 'Vertrouwen in de toekomst'.

Bron: Bureau woordvoering kabinetsformatie.

BMK mist visie in nieuw regeerakkoord

13 oktober 2017

Het nieuwe regeerakkoord Rutte III is gereed. Het nieuwe kabinet trekt 250 miljoen uit voor de kinderopvangtoeslag en 170 miljoen voor VVE. Het is goed nieuws dat het kabinet investeert, wat mist is een visie op kinderopvang. De BMK liet direct na publicatie laten weten teleurgesteld te zijn.

lees meer }

Maak keuze voor vertrouwen in scholen waar

13 oktober 2017

Verus, vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs, waardeert de keuze van het nieuwe kabinet om in het regeerakkoord de nadruk te leggen op vertrouwen. Dit is een steun in de rug van het onderwijs. Tegelijkertijd roepen we het kabinet op dit vertrouwen dan ook waar te maken.

Loes Ypma, voorzitter van Verus: “Het is goed dat het nieuwe kabinet kiest voor vertrouwen. Voor mij betekent dit vertrouwen in àlle leerlingen die mogen werken aan hun talenten, vertrouwen in docenten die tijd en ruimte krijgen om hun vakmanschap te etaleren en vertrouwen in scholen die samen nadenken over goed onderwijs. Vertrouwen in scholen en de ruimte om bijzonder te zijn. Niet overal is de inspectie en de overheid nodig met toetsen en toezicht.”

lees meer }

Artikel 10 tot 12 van 12
<< Eerste< Vorige1-910-12Volgende >Laatste >>

Zoeken in nieuws

Vul een zoekterm in.

Nieuw boekje

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het hier.

Nieuws op {Breed}

27 oktober 2017
17 oktober 2017

Columns van Job

Op de kaart

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com