De BredeSchool.nl nieuwsbrief

{Breed} verzendt maandelijks twee keer een nieuwsbrief; behalve in de schoolvakanties.

In incidentele gevallen kunt u nog een los bericht van {Breed} ontvangen, bijvoorbeeld met belangrijk nieuws of een enkele oproep. Dit zal maximaal 4 x per jaar zijn.

Wilt u uw inschrijving wijzigen of een ander e-mailadres opgeven? Vul hieronder het e-mailadres waarop u de nieuwsbrief wilt ontvangen. U zult dan automatisch worden ingeschreven.

aanmelden
Bevestiging*

Landelijke IKC dag

Investeren in kindvoorzieningen is noodzakelijk om de ontwikkeling van jonge kinderen te bevorderen. De vijfde Landelijke IKC-dag zal dan ook in het teken staan van het onderwerp ‘Hét IKC bestaat niet’. De inschrijving is geopend!

29 september 2017!