Conferentie Kind & Natuur – Groen in onderwijs, opvang en opvoeding

22 september 2017

Op 22 september 2017 vindt in Amersfoort de 9e Conferentie Kind & Natuur Groen in onderwijs, opvang en opvoeding plaats.

Deze conferentie is voor beleidsmedewerkers, pedagogisch medewerkers, directies,

schoolleiders, leerkrachten, roc docenten, nme centra en ontwerpers.

lees meer }

Save the date: 29 september - Vijfde Landelijke IKC-dag

29 september 2017

Investeren in kindvoorzieningen is noodzakelijk om de ontwikkeling van jonge kinderen te bevorderen. Onderwijs, kinderopvang, gemeenten, de Sociaal Economische Raad en de Taskforce Samenwerking Onderwijs en Kinderopvang hebben zich hier positief over uitgesproken. Het is niet voor niets dat het aantal IKC’s groeit en de maatschappelijke aandacht voor kindvoorzieningen toeneemt.

De vijfde Landelijke IKC-dag zal in het teken staan van het onderwerp ‘Hét IKC bestaat niet’.

29 september 2017, 10.00 – 15.00 uur

Bent u bezig met de ontwikkeling van een kindcentrum of heeft u plannen om samen te gaan werken met lokale partners? Dan mag u deze inspirerende bijeenkomst niet missen!

Voor wie:        Bestuurders, leidinggevenden en coördinatoren, professionals en stafmedewerkers uit de kinderopvang, peuterspeelzaalwerk, welzijn, onderwijs en gemeenten.

Organisator:   Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke
Kinderopvang, Sociaal Werk Nederland, PO-Raad, EtuConsult en de VNG

Wanneer:       29 september 2017 van 10.00 – 15.00 uur

Waar:              Theater en Congres Orpheus
Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn

Landelijke IKC dag

Investeren in kindvoorzieningen is noodzakelijk om de ontwikkeling van jonge kinderen te bevorderen. De vijfde Landelijke IKC-dag zal dan ook in het teken staan van het onderwerp ‘Hét IKC bestaat niet’. De inschrijving is geopend!

29 september 2017!