Onderzoek welzijnswerk in brede school Delfshaven

click 20 oktober 2006

follow url De betekenis en bijdrage van het welzijnswerk binnen de Brede School Rotterdam/Delfshaven. Een evaluatieonderzoek naar de opbrengsten en effecten van de activiteiten vanuit het welzijnswerk binnen de Brede School. Majone Steketee, Verwey-Jonker Instituut Publicaties, ISBN 90-5830-1699, 40 pag, te downloaden

buy cheap essay Delfshaven is een kleurrijke deelgemeente met zeven wijken waar zo’n 73.000 mensen wonen en werken. Delfshaven heeft al een lange traditie met de Brede School en mag koploper genoemd worden als het gaat om de onderwijskansenzones. De deelgemeente legt daarbij de prioriteit bij de Brede School en de naschoolse opvang.

order custom paper In dit onderzoek is nagegaan wat de lokale doelstellingen zijn voor de Brede School activiteiten. Ze zijn geïnventariseerd vanuit het onderwijs, welzijn en het beleid tijdens bijeenkomsten met alle betrokken partijen van de Brede School in Rotterdam Delfshaven. Daarnaast zijn er interviews gehouden met een vertegenwoordiger van de deelgemeente, twee Brede School coördinatoren, de leidinggevende van Jeugd van DISCK en de wijkcoördinator Brede School.
Alle betrokkenen zijn het erover eens dat het welzijnswerk een specifieke inbreng heeft in de Brede School activiteiten. Het welzijnswerk kan meer buurtgericht werken, waardoor het iets toevoegt aan het leren op school. Verder zijn er binnen de Brede School activiteiten verschillende aanbieders. Een van de conclusies is dat meer regievoering wenselijk is voor de afstemming van al deze activiteiten.

college essay services Klik hier om naar het onderzoek te gaan. 

Tags

Onderzoek

Thema's

Onderzoek Zorg

Nieuw boekje

essay editing checklist 20 oktober 2006

http://bredeschool.nl/?education=phd-thesis-writing-help&5b5=25 Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het help with dissertation writing http://lacsq.org/?education=buy-custom-paper&784=91 hier.

Columns van Job

20 oktober 2006

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

20 oktober 2006

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

20 oktober 2006

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com