Quickscan internationale dagarrangementen

26 oktober 2006

Sardes, Quickscan Dagarrangementen in zeven landen, 2006, 32 pags, downloadbaar.

Op verzoek van het ministerie van OCW heeft Sardes een quick-scan uitgevoerd naar dagarrangementen (opvang en onderwijs) in zeven landen.

In deze korte verkenning is in beeld gebracht hoe opvang en onderwijs voor kinderen van 0-12 jaar (mogelijk in samenhang) zijn geregeld, als een 'dagarrangement' voor kinderen. Er is een aantal landen geselecteerd die relevant en redelijkerwijs vergelijkbaar zijn met de Nederlandse situatie: Zweden, Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Belgie (Vlaanderen) en Canada.

Klik hier om direct naar het rapport te gaan.