Levensecht leren in het Voortgezet Onderwijs

write my paper co 26 oktober 2005

buy argumentative essay Ine Spee, Wilbert Seuren, Levensbreed leren

go site http://aggs.school.nz/?education=buy-cheap-essays-online Brede scholen in het voortgezet onderwijs en integraal jeugdbeleid

go here Dit nieuwe rapport over de brede school in het voortgezet onderwijs beschrijft onder andere drie praktijkvoorbeelden.

thesis proposal help De complete ondertitel van Levensbreed leren luidt: Brede scholen in het voortgezet onderwijs en integraal jeugdbeleid. Het rapport is dan ook de neerslag van de ‘Expertmeeting brede school en integraal jeugdbeleid’, die KPC in 2002 organiseerde. Maar het is ook meer. Levensbreed leren schetst de contouren van de brede school nieuwe stijl. Een school waar de grens tussen formeel leren en informeel leren zijn vervaagd, en waar kinderen en volwassenen levenslang en levensbreed kunnen leren. Met dat laatste wordt een netwerk van ‘leerarrangementen’ bedoeld. Je leert niet meer op school, maar met de school. Allerlei niet-schoolse organisaties, zoals de jeugdzorg, sportverenigingen en vrijwilligersorganisaties, dragen een steentje bij. Levensbreed leren werkt het idee uit in vier modellen.

http://crime-prevention-intl.org/?education=write-my-research-paper-online&7bf=8f De auteurs Ine Spee en Wilbert Seuren beschrijven drie voorbeelden van scholen waar de nieuwe aanpak al enigszins lijkt te lukken: het Schoolhuis van het Etty Hillesum Lyceum in Deventer; de trajectorganisatie Ventura in Etten-Leur e.o. (hoewel hier alleen een ondernemingsplan wordt beschreven); en het Tienerhuis van het Jan van Brabant College in Helmond.

go here In het Schoolhuis is er voor de 700 12- tot 14-jarigen een thuis gemaakt waar leerlingen dagelijks terecht kunnen. Ze bepalen zelf wat er gebeurt; een jongerenwerker is coördinator.

online proofreading test Het rapport sluit af met knelpunten en tips, en een literatuurlijst.

what is thesis in writing Uitgave: KPC Groep/2003, Den Bosch, 46 pags, € 9,65.

Klik hier om direct te bestellen. (Downloaden kan eventueel ook via de website)

Nieuw boekje

26 oktober 2005

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het design and technology gcse coursework go site hier.

Columns van Job

26 oktober 2005

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

26 oktober 2005

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

26 oktober 2005

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com