Spoorboekje voor maatschappelijke voorzieningen

VNG

Spoorboekje voor maatschappelijke voorzieningen (2008).

Maatschappelijke organisaties als een cultuurhuis, de brede school, kinderopvang of een woonzorgcomplex willen graag samen in een gebouw of een hele nieuwe accommodatie of een al bestaand gebouw hergebruiken. Vraag is, hoe reageer je hier als gemeente op? Het VNG geeft de antwoorden in ‘Het spoorboekje voor maatschappelijke voorzieningen’. De handreiking biedt gemeenten een aanpak om een voorzieningenprogramma, een overzicht van alle gebouwen die binnen een gemeente nodig zijn voor sociaal-maatschappelijke activiteiten, te maken.

Onder redactie van Freija Mostert, Guust Linders en Frans Rutjes (VNG). Gemeenten kunnen het boek aanvragen bij het VNG via het informatiecentrum 070 - 373 8020. Ook is het te downloaden via www.vng.nl/sociaal-fysiek