Handboek Combifuncties realiseren

Handboek combifuncties

Auteur Jeane van Berkel, JSO

JSO heeft het handboek ‘Combifuncties realiseren’ vernieuwd. Het boek is uitgebreid met de ervaringen van de Taskforce Combinatiefuncties en nieuws over subsidieregelingen.
Het geactualiseerde handboek sluit nu beter aan op de praktijk en biedt onder andere beproefde methodes om combinatiefuncties te creëren. In het eerste deel over actuele ontwikkelingen vindt de lezer nu een stappenplan en een goede omschrijving van de kinderopvanger. Het tweede deel, dat de voorwaarden voor de goede praktijk behandeld, is aangevuld met een omschrijving van de combimedewerker.

Het handboek is gratis te downloaden op de website van JSO. Het boek is ook te bestellen via het secretariaat van JSO: T 0182 - 547 888, E secretariaat@jso.nl. De kosten bedragen € 18,50. Vermeld bij de bestelling s.v.p. uw adresgegevens, bestelnummer 06 en de titel.

23 november 2017